top of page
Holistische hotstone massages

Holistische Massages met Ayurvedische Principes

achtergr5.jpg

GEEN EROTISCHE MASSAGES!!!
 
Massages heilzaam voor geest, lichaam en ziel

Chronische pijn aanpakken, stress verminderen of gewoon een moment voor jezelf om volledig te ontspannen: er zijn zoveel voordelen verbonden aan een Holistische massage. Bij Beauty and Bodycare kan je een Holistische hotstone massage of aromatherapiemassage boeken op basis van Ayurveda. In de Ayurveda staat massage voor een ritueel om je lichaam en geest in balans te brengen volgens je Dosha. Ayurveda gaat ervan uit dat elk individu uniek is en verschillende Dosha's heeft, ofwel levenskrachten. 

“Wat zo fantastisch is aan behandelingen op basis van Ayurveda: ze hebben alleen maar positieve bijwerkingen.”
Shubhra Krishan

Holistische hotstone massage op basis van Ayurveda

Holistische Hotstone Massage op basis van Ayurveda

Deze hotstone massage is een zachte en ontspannende behandeling die het zelfherstellende vermogen van het lichaam bevordert. De warme vulkanische stenen staan wereldwijd al duizenden jaren bekend om hun therapeutische werking en worden op specifieke plaatsen op het lichaam gelegd. Zo worden spanning en pijn in de spieren verminderd.
Een bijzondere massage om verschillende gezondheidsproblemen, zoals spanningen, algemene moeheid, slapeloosheid, gewrichtsproblemen, stress, spijsverteringsproblemen, spierpijn, rug- of nekklachten te verminderen en de bloedcirculatie te verbeteren. Maar iedereen kan baat hebben bij deze Holistische hotstone massagebehandeling op basis van Ayurvedische principes, bedoeld om de energiestromen in het lichaam te stimuleren, te kalmeren en te ontspannen. 

  • rug,nek, en schouders                         30min. 

  • volledig lichaam  1u 

  • volledig lichaam 1,5u         

 

€35

€65

€95

Aromatherapiemassage op basis van Ayurveda

Een ontspanningsmassage voor iedereen die tot rust wil komen. De heerlijk geurende oliën zijn puur en natuurlijk en geven een weldadig, verfrissend, ontspannen gevoel: een echte oppepper voor lichaam en geest.
Aromatherapiemassage op basis van Ayurveda is een behandeling gebaseerd op de eeuwenoude Indiase geneeskunde. Met essentiële oliën die passen bij je Dosha en massagetechnieken brengen we lichaam en geest in balans om je algemene gezondheid en welzijn te bevorderen. Deze massage biedt een ontspannende en therapeutische ervaring, waarna slapeloosheid, stress, angst en spierspanning kunnen verminderen. 

  • rug, nek, en schouders  30 min. 

  • volledig lichaam  1u 

  • volledig lichaam 1,5u

 

€30

€60

€90

Aromatherapiemassage op basis van Ayurveda

Abhyanga  Hoofdmassage

Heb je last van mentale vermoeidheid? Heb je moeite met concentratie en helder denken? Heb je slaapproblemen? Last van hoofdpijn en/of migraine? Wil je graag meer energie en een fit gevoel? Is je haar en je hoofdhuid droog?

Tijdens deze massage worden energiepunten op het hoofd gemasseerd met een aangepaste kruidenolie. Er wordt door de haren, op de hoofdhuid, in het gezicht, gemasseerd alsook nek en schoudermassage met een massagedruk afgestemd op jou wens. Door deze massage kom je los van je gedachten en in een diepe staat van ontspanning.

  • 30 min. 

  • 45min. 

€35

€50

Reiki behandeling
Holistische massage

Contact

Ben je op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Turnhout, Oud-Turnhout, Vosselaar, Arendonk of Ravels die werkt op basis van Ayurveda? Maak dan zeker een afspraak bij Beauty and Bodycare.

bottom of page