top of page
Bruidsmake-up, feestmMake-up, pedicure, manicure en ontharing

Bruidsmake-up, feestmake-up, pedicure, manicure en ontharing

Make-up/pedicure-manicure/ontharing

Make-up

"Make-up is zelfvertrouwen dat rechtstreeks op het gezicht wordt aangebracht. Tijd om te schitteren!”

Bruidsmake-up

Bruidsmake-up met proefmake-up op locatie

Op een van de belangrijkste dagen van je leven kan je vooral genieten, wetende dat je de hele dag op je allermooist bent. Daar kunnen wij je bij helpen! Als professioneel visagist bieden we bruidsmake-up aan met een proefmake-up op locatie. Zo zorgen we ervoor dat je op je grote dag straalt en je zelfverzekerd kunt voelen.
Na een uitgebreide kennismaking en bespreking van jullie wensen, zorg ik ervoor dat jij je op de dag zelf helemaal op je gemak voelt en er prachtig uitziet. Tijdens de proefmake-up bekijken we samen wat het beste bij jouw huidskleur, kledij, stijl en gezichtsvorm past, waarbij we je natuurlijke schoonheid versterken in plaats van te maskeren. Zo ben je gerust dat je op de grote dag helemaal blij bent met het eindresultaat. Ik kijk ernaar uit om samen met jou te werken aan jouw droomlook.

Bruidsmake-up met proefmake-up op locatie

(exclusief verplaatsingsvergoeding)

€95

Feestmake-up op locatie

Ga je binnenkort naar een feest of een andere bijzondere gelegenheid en wil je er op je best uitzien? Laat je make-up dan een zorg minder zijn: als professioneel visagist breng ik feestmake-up aan op locatie, zodat je tijdens het feest de beste versie van jezelf bent!
Met mijn jarenlange ervaring en passie voor make-up, zorgen we ervoor dat je make-up perfect matcht met je persoonlijke stijl en de gelegenheid waarvoor je je opmaakt. Samen bespreken we welke kleuren en technieken het beste passen bij je huidskleur, kleding en stijl. Of het nu gaat om een formele bijeenkomst, een verjaardagsfeestje of een ander event, ik laat je stralen op elk feest. Ik kom graag naar je locatie, zodat je je in alle rust kunt voorbereiden op het feest en niet nog eerst op en neer moet naar ons schoonheidssalon. Ik laat je graag schitteren op je volgende feestelijke datum. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. 

Feestmake-up op locatie

(exclusief verplaatsingsvergoeding)

€45

Feestmake-up op locatie
achtergr5.jpg

Ontharing

“Waxen: het proces maakt de resultaten meer dan de moeite waard!”

Ontharen

Ontharen

Van je ongewenste haargroei verlost zijn, zodat je je zelfverzekerd en comfortabel kunt voelen in je eigen huid.
Waxen is een veelgevraagde methode om het lichaam en gezicht langdurig te ontharen. Een dunne laag warme of koude was op het te ontharen gebied wordt snel verwijderd. Waxen zorgt voor een streelzachte huid voor langere tijd, omdat het haar vanaf de wortel wordt verwijderd. Bovendien groeit het haar zachter en fijner terug dan na scheren.

 • Oksels 

 • Wenkbrauwen

 • Bovenlip

 • Kin

 • Volledige gelaatsontharing

 • Armen

 • Volledige benen

 • Bikinilijn

 • Oksels, bikinilijn, volledige benen

€10

€10

€10

€10

€30

€20

€30

€15

€55

achtergr5.jpg

Pedicure en manicure

“Healthy Feet are Happy Feet!”

“Your nails say everything about you!”

Pedicure

Als professionele schoonheidsspecialist bieden we verschillende behandelingen aan om je voeten te verwennen en in topconditie te brengen en te houden. Met onze specialisatie in pedicure en nagelverzorging zorgen we voor mooie en gezonde voeten!
Onze pedicurebehandelingen omvatten bijvoorbeeld het verwijderen van eelt, likdoorns en ingegroeide nagels, het verzorgen van nagels en nagelriemen, en het aanbrengen van verzachtende crèmes en lotions. We gebruiken enkel kwaliteitsproducten en hygiënische instrumenten om veilige en efficiënte pedicures te garanderen. Tijdens de behandeling adviseren we je graag op maat om je voeten met de juiste verzorging in topconditie te houden.

 • Basis Pedicure

 • Nagellak

 • Gellak

 • Hard/veel eelt of likdoorn verwijderen 

 • Pedicure + paraffine behandeling 

 • Spa Pedicure

€25

€10

€15

€15

€40

€40

Pedicure
Manicure

Manicure

Een manicure is de ultieme verwennerij en verzorging van de handen en nagels, voor een mooie, verzorgde uitstraling. 
Tijdens een uitgebreide manicure voor handen en nagels worden de nagels geknipt, gevijld en gepolijst en worden de nagelriemen verzorgd. Daarnaast kan de behandeling ook bestaan uit het aanbrengen van nagellak en/of handmassage. Een regelmatige manicure bevordert gezonde handen en nagels.

 • Basis manicure

 • Nagellak

 • Gellak

 • Gelnagel verwijderen

€25

€10

€15

€10

achtergr5.jpg

Contact

Neem contact op met Beauty and Bodycare voor de mooiste feest- of bruidsmake-up, manicure, pedicure of ontharing in Turnhout, Oud-Turnhout, Vosselaar, Arendonk of Ravels.

bottom of page